Actie,s


Aangezien de winterperiode de ''lastige'' periode is voor schildersbedrijven om door te komen doen wij ons uiterste best het personeel aan te houden wat wij wel zo sociaal vinden.
Hoewel mede dankzij de crisis en de winterperiode het lastig is om de order portefeuille goed gevuld te houden, willen wij
onze uiterste best te doen om ons personeel aan te houden en bieden wij u een scherp voordeel aan op opdrachten uit te voeren in de winterperiode.
Hierbij bieden wij u graag als particuliere klant een keuze wintervoordeel actie aan. Hiermee kan u uw voordeel doen en kunnen wij ons vakkundig personeel aanhouden binnen ons bedrijf.


KIES UW EIGEN ACTIEVOORDEEL! en wees er tijdig bij..WINTER ACTIE #1;


Bij alle particuliere offertes uitgegeven vanaf 15 oktober geven wij een korting bij uitvoering in de winterperiode, zowel bij waar mogelijk afgeschermd buiten schilderwerkzaamheden en bij binnen schilderwerkzaamheden.
Kortingspercentage te verrekenen over de totale aanneemsom.

De kortingsperiode verschilt per periode van uitvoering;

De maand - November :  12,5%.
De maand - December: 15,0%.
De maand - Januari      :  20,0%.
De maand - Februari     : 20,0%.
De maand - Maart         : 10,0%.Actievoorwaarden;

de acties gelden niet op reeds eerder gemaakte afspraken en/of uitgegeven offertes voor 15 Oktober, en wanneer er in de offerte al een winter{korting} reeds is verwerkt , buiten de actieperiode en bij reeds gemaakte afspraken. Korting is niet van toepassing bij opdrachten verkregen bij aanbestedingen, inschrijvingen en bij onderaanneming.
Als mede is de actie niet geldig in de wintersluiting: week 52,1 en 2. Indien de uitvoering van een opdracht deels of geheel binnen deze periode valt zal de korting hiermee verrekend worden.
Kortingsgelden worden verrekend met de laatste factuur en/of termijn, het lage btw tarief van 6% op woningen ouder dan 2 jaar wordt tijdens de actie periode ook gehanteerd.
WINTER ACTIE #2;


Bij alle particuliere opdrachten op regie{urenbasis} vanaf drie arbeidsdagen wordt u een korting geven van 25,00 euro incl. btw p/man, p/volle arbeidsdag.

Actievoorwaarden;

de acties gelden niet bij reeds eerder gemaakte afspraken en/of uitgegeven offertes voor 15 Oktober. Korting is niet van toepassing bij opdrachten verkregen bij aanbestedingen, inschrijvingen en bij onderaanneming.
Als mede is de actie niet geldig in de wintersluiting: week 52,1 en 2. Indien de uitvoering van een opdracht deels of geheel binnen deze periode valt zal de korting hiermee verrekend worden.
kortingsgelden worden verrekend met de laatste factuur en/of termijn, het lage btw tarief van 6% op woningen ouder dan 2 jaar wordt tijdens de actie periode ook gehanteerd.


Voor alle acties geld dat deze uitsluitend geldig zijn in de aangegeven perioden.

Voor alle acties geld wanneer de periode is volgeboekt er geen aanspraak op actiegelden kan worden verleend.