Beglazing

Beste bezoeker{ster},

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn behoord nu ook het plaatsten van diversen soorten beglazing bij de tal van andere aangeboden diensten.

Op een juiste manier glas plaatsten betekend ook een langere levensduur van het schilderwerk.

Met regelmaat kom ik in de praktijk tegen dat het schilderwerk zwaarder te verduren heeft gehad door het niet vervangen van beschadigde en of los geraakte  beglazingskit. En/of het niet juist plaatsen/afwerken van bestaande of nieuwe beglazing.
Dit alles is ook van belang om een technisch goed stuk schilderwerk te maken waar daad werkelijk ook met recht 3 jaar garantie op afgegeven kan worden.

Er wordt door mij glas geplaatst ook met het oogpunt vanuit een schilder dat wil zeggen;

- Diversen soorten glas van een goede kwaliteit.
- Glaslatten van een goede kwaliteit{voorzien van grondverf}.
- De zaag kanten van de glaslatten voorzien van grondverf.
- Het gebruik maken van RVS nagels voor het bevestigen van de glaslatten.{tegen roest vorming}.
- Het gebruik manken van een juiste beglazingskit.
- Het dicht maken van de gaatjes en glaslatten voorzien van een grondverflaag.U kunt bij Admiraal Schilderwerken terecht voor divers soorten beglazing o.a.;

- Diversen soorten dubbele beglazing.
- Diversen soorten enkele beglazing.
- Gehard glas.
- Gelaagd glas.
- Figuur glas.
*** Monumentale Beglazing. klik hier.


       

Foto boven: het afplakken van de binnenzijde van het kozijn zorgt er voor dat vuil en stof zoveel mogelijk buiten blijft. In dit geval zijn de verlagen geheel verwijderd en is de sponning en het kozijn voorzien van een laag grondverf voordat het nieuwe glas geplaatst wordt.
Ook de zaag kanten van de kopse kanten van de glaslatten worden voorzien van grondverf.Foto boven: Het nieuwe glas wordt geplaatst. De oude ruiten worden door ons afgevoerd.Ook het beglazen van monumentale brugwachtershuizen in Rotterdam behoord tot onze werkzaamheden;

hieronder het beglazen van de ''LEUVE-BRUG'' in Rotterdam nabij de Erasmusbrug.