Monumenten Schilderwerk

Beste bezoeker{ster};

Ook de vakorganisatie is het niet ontgaan dat Admiraal Schilderwerken zich met een eigen visie toelegt op het herstellen van Monumenten Panden en jaren ''30 er stijl'' woningen.

Admiraal Schilderwerken maakt met zijn eenmanszaak bewuste keuzes om alleen die klanten aan te trekken die kwaliteit zoeken in het eind product.

Admiraal Schilderwerken gaat verder dan schilderen, zo worden Rijks Monumenten in particulier bezit volledig in ere hersteld. Binnen het gehele proces vanaf het opnemen van het werk, het offerte stadium worden de klanten volledig geinformeerd over de huidige staat van hun pand.
Alle te behandelen onderdelen worden volledig uitgeschreven in een zeer uitgebreide offerte.Deze wordt bij de klant persoonlijk doorgenomen zodat eventuele vragen beantwoord kunnen worden.

Tijdens de werkzaamheden worden foto,s gemaakt en met name van de reparatie werkzaamheden, voor tijdens en na het afwerken van de reparatie,s worden er foto,s gemaakt.
Deze worden in een fotoboek aangeboden bij elk Monumenten pand en waar men spreek van een restauratie project.

Deze boeken zijn bij meerdere Monumentenpanden welke door Admiraal Schilderwerken zijn opgeleverd een bewijs van gedegen werk leveren geweest bij de Monumenten Belasting i.v.m. teruggave van een aanzienlijk deel van de gemaakte kosten.

indien u geintresseerd bent geraakt over deze werkzaamheden kunt gebruik maken van het Contact Formulier.

Hier onder: het verslag in het maand blad van de vakorganisatie  van de Betere Schilder.

Een mooie jaren ''30'' woning in Middelharnis.
Deze woning is zowel binnen als buiten door ons geschilderd.

          
foto boven: trap is ontdaan van vloerbedekking en lijm resten.

foto onder: trap is voorzien van een vier laags verfsysteem om de trap voldoende bescherming te geven. En de karakteristieke eigenschappen van de trap komen er nu mooi uit.Nu samen met het geheel is de entree van deze woning weer in ere hersteld.De voordeur is voor behandeling geheel ontdaan van alle verflagen, daarna is de deur voorzien van teak en kersen olie om deze een warme kleur te geven welke ook heel goed staat bij de rode kleur van het glas in lood.
Klik op de Bovenstaande foto: voor een slide show over dit monumentale pand. Het laat het gehele project zien. Heeft u hierover vragen of vragen over uw eigen woning of pand vul het formulier in het Menu kiest u Contact na het compleet invullen van de gegevens kunt u uw vraag versturen.
Klik op de foto hierboven voor een slideshow over dit Monumenten pand te Goedereede op Goeree-Overflakkee.


Ook is er hier binnen schilderwerk verricht, mede het bouwen van de schouw.