Behangen
Behangen;


In het recent nieuwe gebouw Ebbe en Vloed in Oude-Tonge hebben wij opnieuw met trots voor C.J.G.{centrum jeugd en gezin} het behangwerk mogen verzorgen; O.A Divers. soorten Glasvlies behang, Fotobehang Vescombehang.

Alles begint met een geschikte ondergrond.
Een kwalitatief goed behang.
Juiste middelen om het te verlijmen.
En ook heel belangrijk.. de juiste hoeveelheid tijd om het behang netjes aan te brengen. Behangwerk vraagt geen haastwerk...

Admiraal Schilderwerken verzorgt behangwerk voor particulieren, scholen, centrum jeugd en gezin{ C.J.G}.

Ook wanneer u zelf wilt gaan behangen maar met liefst professionele hulp, ook dat kan.De wanden hieronder zijn eerst tweemaal voorzien van een sauslaag{latex} in de kleur van de achtergrond van het behang.


Admiraal Schilderwerken heeft hier voor jeugdzorg{Rotterdam} een gebouw voorzien van een tweetal afbeeldingen en "Hartjes" foto behang.


    
 

                          
 
Foto- Boven: Het gebouw krijgt zo een Kindvriendelijk en vrolijk aanzien.

Ook in de andere kamers waar kinderen worden ontvangen is er een afbeelding aangebracht.Afbeelding grote is: 260 cm hoog en 325,5 cm breed.

 


Hier vindt u een aantal voorbeelden van wandafwerking.

Wandafwerking is een groot begrip en om u een idee te geven wat er zoal mogelijk is ziet u hier een aantal voorbeelden van o.a:
Moderne tiener kamers met een combinatie van glasvezel/vlies-behang met vinyl-behang.

Hieronder een aantal foto,s van tienerkamers waarbij gebruik is gemaakt van een combinatie van behang en sauswerk.
Hierboven is de wand voorzien van een structuurloze glasvezel/vlies-behang welke afgewerkt is met een zijdeglans latex in een donkere cassis kleur (klik op foto voor vergroting).

Hieronder ziet u de andere wand van de tiener (zolder)kamer. Deze is voor zien van vinyl-behang.Het plafond (welke uit vezelplaten bestaat) is voorzien van latex in een kleur welke overeenkomt met de ondergrond kleur van het behang.
De plafondplaten zijn voorzien van voorstrijkmiddel en zijn overgespoten met de airless-spuit voor een strak eindresultaat.


Hieronder de andere tiener kamer welke ook is voorzien van een glasvezel/vlies-behang in combinatie met viny-behang.

   

Met uitdagende, voornamelijk groene, kleuren is uiteindelijk een mooi resultaat behaald.Ook behangen?  Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Klik hier voor het Contact Formulier.